Groupama Asigurari si Orange vor oferi servicii complementare de monitorizare si asigurare a locuintei

Anuntul vine imediat dupa semnarea la 23 aprilie a unui acord prin care Orange a cumparat 65% din Groupama Banque. Obiectivul declarat este promovarea unui serviciu de banking 100% mobil, iar asocierea se va numi Orange Bank. Ambitia celor doi asociati este sa atinga 2 milioane de clienti doar in Franta.

In Romania colaborarea Orange cu Groupama s-a materializat prin oferirea de servicii de asigurare clientilor serviciului Orange Smart Home, prin care casa poate fi monitorizată şi controlată de la distanţă. În baza acestui serviciu, clienţii primesc notificări automate prin SMS sau e-mail în caz de situaţii care necesită atenţia proprietarului, precum posibilitatea unei inundaţii, a unui incendiu, a unei intrări neautorizate în casă. De asemenea, ei beneficiază de reparaţii de urgenţă ale locuinţei disponibile prin poliţa de asigurare.

Odată încheiată poliţa de asigurare, clienţii Groupama pot beneficia oricând de trimiterea unui specialist pentru reparaţii de urgenţă în maximum patru ore de la solicitarea clientului.

“Internetul lucrurilor este una dintre direcţiile importante spre care tinde industria noastră şi cu siguranţă o zonă de mare interes pentru noi, în dorinţa de a le oferi clienţilor soluţii digitale sigure şi uşor de folosit pentru un stil de viaţă cât mai confortabil. Parteneriatul cu Groupama Asigurări aduce beneficii noi pentru clienţii Orange Smart Home şi un răspuns la aşteptările lor de a fi asiguraţi cu asistenţă specializată şi de a avea, astfel, mai puţine griji atunci când nu se află acasă.“ a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.