Huawei si Software AG au anuntat la CeBIT un parteneriat pentru solutii IoT

Huawei a anuntat in penultima zi a CeBIT 2017 (Hanovra, 20-24.03) un nou parteneriat cu firma Software AG pentru „definirea unui concept one-stop-shop, ca raspuns la cererea din ce in ce mai mare solutii IoT„. Parteneriatul va furniza atat hardware si software pentru o platforma IoT dar si o componenta importanta de analytics care va permite decizii si raspunsuri operationale si strategice rapide.

Domeniul IoT aduce o varietate importanta de oportunitati de afaceri, dar ramane inca impredictibil ca evolutie – atat din perspectiva furnizorilor, dar si a clientilor.

Eric Duffaut, Chief Customer Officer, Software AG a subliniat ca “Forta platformelor Cloud si IoT ale Huawei combinate cu solutiile software existente in Digital Business Platform a Software AG vor permite oricarei companii sa profite de conceptul IoT si sa dezvolte produse si servicii inovative la nivel global.”

La randul sau, Vincent Pang, President of Huawei Western Europe a mentionat ca prin parteneriatul cu Software AG, „Huawei va putea maximiza valoarea IoT si o va putea face mai accesibila clientilor, oriunde s-ar afla acestia.

Conform declaratiilor, parteneriatul va adresa initial Europa si va cauta sa atraga si alti parteneri cu expertiza complementara in cadrul ecosistemului creat.

Comunicatul Huawei poate fi citit aici.